Benieuwd naar ons aanbod aan roestvast stalen platen?

Voor roestvast stalen platen is Nedinox B.V. dé leverancier. Wij leveren onze kwalitatieve platen snel én voordelig. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en ondernemers. Met meer dan 40 jaar ervaring kan Nedinox u precies de halffabricaten leveren die u nodig heeft voor uw project.

Onze roestvast stalen platen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en uitvoeringen. Wij leveren tevens diverse kwaliteiten, waaronder 1.4301/7 (304/L) en 1.4401/4 (316/L). De platen zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen: warmgewalst en 2B, een BA-versie, maar ook geslepen of gepolijste uitvoeringen behoren tot de mogelijkheden.

Als u interesse heeft in rvs-platen, als u een vraag heeft of gewoon op zoek bent naar vrijblijvend advies, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Flexibiliteit en service zijn niet voor niets onze kernwaarden. Wij denken altijd met u mee, dus vertel ons gerust wat uw wensen zijn. We zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 515 580880 en via het contactformulier op deze site. We kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij kunnen u ook uit voorraad voorzien van Mirror 8 Hoogglans gepolijste spiegelplaten
de onderstaande formaten hebben wij standaard in voorraad, vanaf 1.5mm dik

2000x1000

2500x1250

3000x1500

Onze Hoogglans gepolijste platen zijn voorzien van een beschermende Folie, en worden door ons zover mogelijk streng gecontroleerd op beschadigingen etc.

Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen

TERUG