Over Nedinox

Een in RVS en aluminium gespecialiseerde groothandel met als USP’s persoonlijk en laagdrempelig contact, snelle levering, alles direct uit voorraad zowel onbewerkt als bewerkt.

Een groothandel met een persoonlijke touch

Als gespecialiseerde groothandel in roestvaststaal en aluminium bedienen wij een breed scala aan industriën en sectoren. Dit doen wij echter niet zonder de persoonlijke touch te verliezen. Wij onderhouden met iedere klant persoonlijk contact, adviseren waar nodig en kunnen flexibel te werk gaan als het gaat om transport en levering. Zo zijn we 40 jaar geleden begonnen, en dit is nog steeds wat we nastreven in de huidige bedrijfsvoering.

Nedinox beschikt over een breed scala aan producten en een ruime voorraad van zowel bewerkte als onbewerkte materialen. We begrijpen dat flexibiliteit en snelle levering van essentieel belang zijn, daarom hebben we ons eigen transportnetwerk dat door heel Nederland opereert. Mede hierdoor kunnen wij snel en voordelig leveren. 

SNELLE LEVERING

We hebben ons eigen transportnetwerk en vloot dat door heel Nederland opereert. Uiteraard kunnen producten ook bij ons opgehaald worden.

LAAGDREMPELIG

Door het persoonlijke contact tussen onze adviseurs en klanten zorgen we voor een laagdrempelig milieu waarin de klant begrepen wordt.

BREED ASSORTIMENT

Wij hebben standaard een breed assortiment op voorraad liggen, zowel bewerkt als onbewerkt.

Heeft u vragen?

De specialisten van Nedinox staan u graag te woord

Bel 0515 580 880

Op werkdagen van 08:00 - 17:00

Stuur een Whatsapp

0515 580 880

Stuur een E-mail

info@nedinox.nl

Direct Een Vrijblijvende Offerte Ontvangen?

Met ons online offerteformulier kunt u eenvoudig uw wensen, gegevens en eventuele bestanden aan ons doorgeven. Het team van Nedinox staan klaar om een op maat gemaakte offerte op te stellen op basis van de door u verstrekte maten en informatie.